Tournament of Champions 2015:

Nakskov Tennisklub afviklede igen i år Tournament of Champions. De gamle klubmestre mødte op den sidste lørdag i juli for at finde årets bedste klubmester.

Turneringen indledes altid med en doubleturnering, hvor der kæmpes om, hvilke opgaver de enkelte deltagere skal varetage om aftenen.

Doubleturneringen var sat meget lige op af John Kristensen. Mange af kampene lå lige på vippen. Finalen blev et opgør mellem Allan Jørgensen/Søren Sørensen og Morten Knudsen/John Kristensen, hvor de førstnævnte trak sig sejrrigt ud af opgøret. En meget tæt kamp.

Derefter skulle det store slag om årets bedste singlespiller afgøres. Philip Verge ankom som forsvarende mester, men måtte allerede i gruppespillet se sig slået. Mest overraskende måtte Philip se nederlaget til Søren Jørgensen, som spillede en fremragende kamp.

Lars Gylstorff mødte i semifinalen Morten Knudsen. Morten var den sikreste spiller og nåede finalen. I den anden semifinale mødtes Bo Gylstorff Sørensen og Allan Jørgensen. Bo førte hele kampen, men måtte i de sidste sekunder se sig slået af Allan.

Morten Knudsen viste endnu engang sin sikkerhed og hurtighed på en tennisbane og kunne til sidst vinde og åbne champagnen, som tegn på årets mesterskab.

Den rigeste spiller i år var Carsten Andersen, som fik overrakt årets badebold. Piverten løb John Kristensen med for andet år i træk, da han måtte trække sig ud af turneringen med en tvivlsom skade.

Vi siger tusind tak for arrangementet, hvor Annette stod for det kulinariske og John Kristensen stod for det sportslige.

Vi ses igen til næste år - den sidste lørdag i juli måned.

Mester og finalist

Mester