Standerhejsning Sæson 2017

Foråret melder sig, og alle tripper for at komme udendørs. Både de der har vedligeholdt spillet indendørs gennem vintersæsonen, og nu længes efter at få rødt grus  under fødderne ,- men nok især de som hvert år ser frem til det udendørs spil. Traditionen tro skyder vi sæsonen i gang med standerhejsningen:

Lørdag d. 22 april kl. 14.

Vi satser endnu en gang på, at have alle 7 baner til rådighed, og de fleste ligger måske klar på dagen.

Alle samles om formandens præmieoverrækkelse, med diverse fra indendørssæsonen.

Herefter serveres der kaffe/te/sodavand og kage/boller m.m. til de fremmødte.

Der er rig lejlighed til at afprøve banerne, - med eller uden shorts ( som de unge vist har tradition for)

Vi krydser fingre for vejret denne dag, og håber så mange som muligt har lyst til at kigge forbi til en hyggelig markering af sæsonstarten.

Deltag i Tennissportens Dag i Nakskov lørdag den 29. april 2017:

Lørdag den 29. april kommer til at stå i tennissportens tegn. Nakskov Tennisklub og godt 150 andre tennisklubber landet over arrangerer nemlig – i samarbejde med Dansk Tennis Forbund – Tennissportens Dag.

Nakskov Tennisklub inviterer til sjov, introduktion og instruktion på Bregnevej 53, 4900 Nakskov kl. 14-16.

”Tennis er for alle uanset alder og niveau, og vi ser frem til at åbne dørene op for en masse nysgerrige mennesker på Tennissportens Dag. Det er gratis at deltage, og man kan låne en tennisketsjer i klubben.

Tennissportens Dag afvikles som beskrevet over hele landet, og direktør i Dansk Tennis Forbund, Sune Irgens Alenkær, håber på et forrygende døgn, hvor mange nybegyndere stifter bekendtskab med eksempelvis Play & Stay-konceptets blødere bolde og tilpassede banestørrelser.

Tennis er i vælten i disse år – ikke mindst på grund af Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen. Fra DTF’s side er vi glade for, at Nakskov Tennisklub støtter op om konceptet Tennissportens Dag. Tennis er ligetil og sundt at dyrke, så tag endelig naboen, konen eller kollegaen under armen og få en oplevelse på Tennissportens Dag,” siger Sune Irgens Alenkær.

Læs mere om Tennissportens Dag på www.spiltennis.nu

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Martin Eriksen

Tlf: 30538547