Standerhejsning 2018

Nakskov Tennisklub er en lokal tennisklub, som skal have plads og tilbud til alle type spillere fra motionisten til turneringsspilleren og fra juniorerne til de ældste veteraner.

De daglige aktiviteter skal forgå i en venlig og indbydende atmosfære.

Nakskov Tennisklub skal være en klub, hvor medlemmerne kan motionere og glæde sig over spillet samt have mulighed for at få opfyldt deres sportslige ambitioner.

Nakskov Tennisklubs anlæg skal fremstå som attraktivt og i en god vedligeholdt stand med mulighed for at alle kan spille tennis året rundt – om sommeren udendørs på vore 7 baner og om vinteren i vor tennishal.

For at opfylde ovenstående ønsker har Nakskov Tennisklub planlagt en hel del forskellige aktiviteter i løbet af sommersæsonen. Vi har delt disse op i forskellige kategorier: En synliggørelse af klubben, ugentlige aktiviteter, turneringsaktiviteter, sociale arrangementer og andre planer, som mest er på tegnebrættet og derfor ikke ført ud i livet endnu.

Planlagte aktiviteter for sommeren 2018:

Ny omlægning af banerne 1-2-3

Vi har haft møde med Kultur og Fritid og Park og Vej angående for at få mere hjælp til vores baner, det var et meget positivt møde,

hvor vi blev enige om at Kultur og Fritid skulle prøve at få igennem politisk at banerne 1-2-3 kunne blive ny renoveret, vi har fremskaffet udtalelse fra Dansk Tennisforbund om tilstanden på vores baner og hvordan de skal være, og fremskaffet tilbud på omlægning af den 3 baner, dette er afleveret til Kultur og Fritid, som vil have det med på møde i maj måned.

Mobilepay

Det er muligt at betale med MobilePay: 22863

Samarbejde med Dansk Tennisforbund

Andreas Bay og Martin Eriksen har igen i år samarbejde med Dansk Tennis Forbund om at finde på aktiviteter til sommersæsonen.

Tennissportens dag: Dansk Tennis Forbund afholder Tennissportens Dag, den 5. maj der annonceres landsdækkende, via internettet og Facebook.

Bente Christiansen

Formand