Formandens hjørne 2017

Nakskov Tennisklub er en lokal tennisklub, som skal have plads og tilbud til alle typer spillere, fra motionisten til turneringsspilleren, og fra juniorerne til de ældste veteraner.

De daglige aktiviteter skal foregå i en venlig og indbydende atmosfære.

Nakskov Tennisklub skal være en klub, hvor medlemmerne kan motionere og glæde sig over spillet samt have mulighed for at få opfyldt deres sportslige ambitioner.

Nakskov Tennisklubs anlæg skal fremstå som attraktivt og i en god vedligeholdt stand med mulighed for at alle kan spille tennis året rundt – om sommeren udendørs på vore 7 baner, og om vinteren i vor tennishal.

For at opfylde ovenstående ønsker har Nakskov Tennisklub planlagt en hel del forskellige aktiviteter i løbet af sommersæsonen. Vi har delt disse op i forskellige kategorier: En synliggørelse af klubben, ugentlige aktiviteter, turneringsaktiviteter, sociale arrangementer og andre planer, som mest er på tegnebrættet og derfor ikke ført ud i livet endnu.

Planlagte aktiviteter for sommeren 2017:

Det er med stor glæde i bestyrelsen at vi har fået 2 nye unge medlemmer, Andreas Bay og Nicklas Pedersen, og sammen med Martin Eriksen og Dansk tennis forbund har de mødtes om at finde på aktiviteter til sommer sæsonen.

Tennissportens dag: Dansk Tennis Forbund afholder Tennissportens Dag, den 29 april der annonceres landsdækkende, via internettet.

Tenniskole: Der vil igen blive afholdt tennisskole.

Fritidsfestival:

Nakskov Tennisklub er igen i år tilmeldt Nakskov fritidsfestival, det bliver afholdt d. 26 august.