Indendørs tennis for juniorer:

Alle juniorer inviteres til at være med til indendørs tennis.
Du har 3 forskellige muligheder til 3 forskellige priser.

Mulighed 1:
Du deltager kun i minitennistræningen om onsdagen - pris: 315,- kr. for hele vintersæsonen.

Mulighed 2:
Du deltager både i minitennistræningen, men du vil også gerne spille tennis på den store tennisbane.
Den store bane reserverer du med mærker ligesom udendørs. Pris: 425,- kr. for hele vintersæsonen.

Mulighed 3:
Du deltager i minitennistræningen, har egne mærker til at reservere tennisbanen og 1 fast time om ugen.
Pris: 425,- kr. + prisen for den faste banetime (A, B eller C - time).

Indendørs træning i minitennis for juniorer:

I lighed med tidligere år er der træning for juniorer hver onsdag i Nakskov Tennishal.

Hold 1: Kl. 15:30 - 16:30.
Første indendørs træningsgang er onsdag den 14. september.
Træningen er aflyst i skolernes ferier: Efterårsferie, juleferie, vinterferie og påskeferie.

Åbent hus for juniorer - minitennis:

Onsdag den 14. + 21. spetember indbydes juniorer til Åbent Hus i Nakskov Tennisklub. Her vil vi præsentere minitennis.
Vi håber, at mange vil tage imod tilbuddet ligesom sidste år. Det er en rigtig god måde, at lære tennisspillet på.
Nye juniormedlemmer er altid velkomne til at møde op til træningen for gratis prøve spillet et par gange.

Indendørs minitennis / træning for voksne:

Vi tager succesen op fra sidste år, hvor vi igen prøvede med minitennis for voksne, hver torsdag kl. 19-20:30. Vi håber, at der igen vil være opbakning til dette tiltag blandt de voksne i klubben.
Pris: 425,- kr. for voksne.