Tennisskole 2016

Igen i år afholder Nakskov Tennisklub tennisskole, hvor alle unge i Lolland Kommune under 18 år inviteres til at deltage i 4 dages sjov ferieaktivitet. Tennisskolen ligger i uge 27, fra man. d. 4. juli - tors. d. 7. juli. Alle dage har start kl. 10 og slutter kl. 15.
Trænerteamet, som efterhånden er spredt over hele Danmark, samles til denne årlige begivenhed i Nakskov Tennisklub, hvilket må tolkes som om, at trænerne egentlig hygge sig lige så meget med arrangementet som de tilbagevendende børn.

Indholdet af tennisskolen kommer til at ligne de andre års: Der vil være masser af tennistræning, konkurrencer og en afsluttende forældre/søskende dag, hvis vejret ellers er til det. Vi ser frem til, at rigtig mange forhåbenlig har lyst til at deltage.

Pris kr. 100.00 pr. deltager

• Holdet på tennisskolen 3-6 august 2015.